Nieuwe concepten & ideeëntijdens de coronacrisis

Nieuwe concepten & ideeën tijdens de coronacrisis

Praktische communicatie & advies
voor meer of nieuwe omzet

Het coronavirus en de maatregelen om het virus in te dammen, raken ondernemers in alle sectoren en roepen praktische vragen op. Op dit moment adviseren we diverse opdrachtgevers over hun interne- en externe communicatie met betrekking tot de maatregelen rondom het virus.

Juist nu komen veel bedrijven en organisaties voor uitdagende vragen te staan. Blijven er opdrachten binnen komen? Is het nu handig om een andere markt aan te spreken? En hoe ga ik dat doen? Algemeen weten we nog niet helemaal hoe ook na de coronacrisis, de markt zich gaat verhouden en werken. Natuurlijk ontstaan er ook weer nieuwe ideeën om nieuwe producten of bedrijven aan de man te brengen.

Effectief sparren over nieuwe concepten & ideeën

We denken graag mee. Zeker in deze tijd is geen vraag te gek! Er is altijd een manier te vinden om ook nu te sparren met elkaar. Op een praktische manier brengen we samen de vragen en uitdagingen in kaart om zo direct tips en adviezen te kunnen geven. Met onze jarenlange internationale ervaring op imago, communicatie, strategie, creatieve concepten en praktische middelen (website, huisstijl, reclamecampagne of bijvoorbeeld online marketing) kunnen we direct aan de slag.

Communicatieadvies over het coronavirus

Op dit moment krijgen we van zowel bestaande relaties als nieuwe organisaties en instellingen veel vragen over de communicatie rondom het coronavirus. Van zowel zorg organisaties tot evenementenbureaus. En van hoveniers tot de vierdaagse. Welke volgorde en route is handig in communicatie? Ga ik dit alleen extern doen? Of ook intern? We adviseren graag en denken mee.

Qlant_2194 ZW
IMG_9343

Door heel Nederland, maar regelmatig in de Achterhoek

We rijden richting Rotterdam, Utrecht, Arnhem en van Culemborg tot Hilversum. Maar zijn ook veel in en rond onze locatie in Doetinchem te vinden. Met uitdagende klanten in Winterswijk, Aalten, Didam en Doesburg tot Zutphen.

Oscars Groen
Meer continuïteit in communicatie
Oscars Groen
Heel Nederland kent inmiddels Tibach
Strategie, communicatie, persbenadering en media als het ontwikkelen van een aansprekende huisstijl en campagne.
Heel Nederland kent inmiddels Tibach
HSB De Vijverhof
Arbeidscommunicatie voor zorg professionals
HSB De Vijverhof
Confirm
Imago, concept en communicatie
Confirm
Wens zoekt talent
Concept en uitrol merk Wens zoekt talent
Wens zoekt talent
portet-rene-teloh